تبلیغات
آداب و سنن شب زفاف دوران بعد از وضع حمل روشهای شاد کردن خانم ها کلید قلب همسرم سن مناسب ازدواج روابط میان عروس‌ها و مادرشوهرها آموزش مسایل جنسی به کودکان مردان مریخی و زنان ونوسی آمادگی مردان برای ازدواج با چه زنان و مردانی نمی توان ازدواج كرد پیشگیری از آسیب های اجتماعی جوانان ارتباط دختر و پسر قبل از ازدواج شرایط لازم دختر و پسر برای ازدواج کاهش استرس و افسردگی جوانان فاصله سنی در ازدواج عوامل مؤثر در تفاهم و توافق در ازدواج دلواپسی های دوران نامزدی تشریح دستگاه تناسلی مردان تشریح دستگاه تناسلی زنانه انواع بیماریهای مقاربتی بستن لوله های اسپرم بر(وازکتومی) عوارض خودارضایی-انحراف جنسی ازدواج موقت از نظر شهیدمطهری آداب و اصول شیر دادن به نوزادن بیماری های زنان درمان زود انزالی مردان (نوعی ناتوانی جنسی) نقش پستان در زنان همه چیز درباره اندازه آلت تناسلی مردان روش های جلوگیری از بارداری پرده بکارت و انواع آن انواع ترشحات خروجی از دستگاه تناسلی مرد حکم امیزش با همسر از پشت همه چیزدر مورد (HIV) ایدز (AIDS) آمیزش جنسی در دوران بارداری علل سرد مزاجی زنان چند قانون برای دوران نامزدی همه چیز درباره کاندوم و جلوگیری از بارداری سرطان بیضه در مردان 7 باور غلط مردها درباره ی زنها مقالات زناشویی - تغذیه و بهداشت مواد غذایی

مقالات زناشویی

آداب و سنن شب زفاف دوران بعد از وضع حمل روشهای شاد کردن خانم ها کلید قلب همسرم سن مناسب ازدواج روابط میان عروس‌ها و مادرشوهرها آ

دوشنبه 29 آذر 1389

تغذیه و بهداشت مواد غذایی

نویسنده: مدیر سایت   

تغذیه و بهداشت مواد غذایی

تغذیه صحیح یکی از عوامل مهم حیاتی در تأمین سلامت و بهداشت هر شخص ، خانواده یا جامعه است . با استفاده از غذای لازم و

کافی ، جنبش و ح یات ، کارآیی و فعالیت ، رضایت خاطر ، نشاط زندگی و قدرت مبارزه با مشکلات در انسان تأمین می شود ، به علاوه

سلامت و بهداشت سن های بعدی نیز تضمین و افزون می گردد . گر چه ظرفیت تفکر و اندیشه صحیح و توانایی و قدرت عضلانی تا حدی

امری توارثی است ولی نوع تغذیه برروی سازندگی و حفظ و پرورش آنها تأثیر غیر قابل تردیدی دارد . نوع تغذیه هر ملّتی ارزش و مفهوم وضع

اقتصادی و سیاسی و بین المللی افراد و اهالی آن جامعه را مشخص می سازد.

تعریف علم تغذیه :

تغذیه عبارت است از مجموعه فعل و انفعالاتی که موجب می شوند موجود زنده مواد م غزی را دریافت داشته و آنها را به مصرف رشد و نمو و

نوسازی بدن برساند . به علاوه انرژی لازم برای انجام اعمال حیاتی و سایر فعالیت های مربوطه را تأمین کند . بنابراین هر ماده جامد یا مایعی

که بعد از خورده شدن و هضم شدن و پس از آنکه از دستگاه گوارش جذب بدن گردید . به مصرف ترمیم ، نگهداری ، رشد و نمو بافتهای

مختلف بدن و سایر اعمال حیاتی آن ها برسد غذا نامیده می شود.

برخی نکات بهداشتی در مورد اصول تغذیه صحیح و مناسب

شخص سالم هیچوقت به طور دائم به قلب ، معده ، کبد ، اعصاب و سایر دستگاههای

بدن خود نمی اندیشد زیرا آنها هر یک کار خود را به نحو احسن انجام می دهند و مزاحمتی ایجاد

نمی کنند . چنین فردی همیشه خوش بین و خوش اخلاق بوده و قدرت کافی برای کار روزانه و

مقابله در برابر ناملایمات خواهد داشت . به عبارت دیگر بین روح سالم و جسم سالم رابطه ای

شرکت ملی صنایع پتروشیمی HSE امور

بسیار نزدیک وجود دارد که تغذیه صحیح در تأمین این منظور نقش عمده ای را عهده دار بوده و در رسیدن به این مهم ، علاوه بر حفظ تعادل

لازم در انتخاب نوع و ترکیبات مواد غذایی و تأمین انرژی کافی ، رعایت نکات بهداشتی ذیل نیز سودمند خواهند بود:

مواد غذایی مورد نیاز بایستی از فروشگاههایی خری داری گردند که بهداشتی بوده و به کلیه وسایل حفظ و نگهداری مواد غذایی مجهز

منبع:
http://daneshjoo2010.mihanblog.com

منبع:
http://vesalu.mihanblog.com

نویسندگان

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :